Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?
Hesabınız yönetici tarafından onaylanmalı, lütfen yöneticiye ulaşınız.
İNSTAGRAM DESTEK HATTI: @BENAL.COM.TR
WHATSAPP DESTEK HATTI: +1 (306) 910-7377
pızza tostumu verır mısın kardesımİlk ticaret postu hayırlı olsun valla![]()
gotunu veren dudugu calargeçen bir beyefendiyle tanıştım kendisini efe diye tanıttı miraz değişik bir şahıstı bana farklı sorular sormaya başladı meğersem o da eski lolcüymüş de bu günlerde sadece pizza tosta giriyormuş arkadaşsızlıktan bu arkadaşa tost alarak lol girmeye başladım eylenceliydi aramız ısındı ona pizza tost almadan maç gelebilecek olup olmadığını sordum benimle iletişime geçmedi param kalmadığı için benimle iletişime geçmiyor ne yapabilirim tavsiye verin çok yalnızım.
Gel okulda, ısmarlayayım.pızza tostumu verır mısın kardesım
öğle tenefusunun 5. dakıkasında hocaların sigara ictigi yerde bekleGel okulda, ısmarlayayım.
Direk kantine gel, üşendiriciöğle tenefusunun 5. dakıkasında hocaların sigara ictigi yerde bekle
seni tanımıyorum asqDirek kantine gel, üşendirici
ajdlskdksld ben tanıyorum sanki... Neyse 24 nisanda hallederiz bir şekilseni tanımıyorum asq
ekledım kardesımajdlskdksld ben tanıyorum sanki... Neyse 24 nisanda hallederiz bir şekil
Insta @yvtyln ekle